...

 Partnerskap i Framkant! 

Vi är glada att kunna dela med oss av en spännande nyhet: Patrik Juhlin och Peter Ankréus, två passionerade företagsgrundare som efter en framgångsrik karriär inom teknik- och konsultbranschen valde att starta eget.

Nu har dessa visionära entreprenörer valt oss som deras pålitliga IT-leverantör och vi tackar ödmjukast för förtroendet! Det är alltid en fantastisk känsla när två framstående företag tar varandras händer och ingår i ett partnerskap byggt på ömsesidig tillit och gemensamma mål. Att starta eget företag är ett modigt och inspirerande steg, och vi är stolta över att vara de som får vara med och stötta er framgångssaga.

PowerPlay Consulting AB berättar! ”Efter att tillsammans byggt upp en lokal verksamhet för ett stort globalt bolag från 0–110 anställda tar vi oss nu an utmaningen att bygga nytt igen. Namnet har sitt ursprung från våra initialer Peter och Patrik, PP! Och den naturliga kopplingen till förkortningen av PowerPlay i ishockey. Det PowerPlay betyder för oss är att ha eller skapa sig en fördel. Vi vill ge en fördel! För våra kunder, samarbetspartner, kandidater och speciellt våra anställda.

Därför är DGIT Västerås / Acecom AB det självklara valet för oss som en stark lokal spelare. Vi vill ha en personlig kontakt med våra samarbetspartners och jobba med människor vi tycker om och har ett förtroende för. Där det är naturligt att ge varandra passningar.” Vi önskar Patrik och Peter en fantastisk resa fylld med framgång! Tillsammans ska vi förändra spelplanen och skapa banbrytande lösningar som tillåter oss att växa tillsammans! 🚀💻

Rulla till toppen