Branschledande appar tillsammans med intelligenta molntjänster och säkerhet

Microsoft 365

Effektivisera din verksamhet med Microsoft 365

Microsoft 365 är Microsofts programvaror du känner igen, paketerade som ett abonnemang och smidigt tillgängliga via webbläsaren, appar i din telefon eller precis som tidigare – som installerade program på din dator.

Få intelligenta verktyg så att medarbetarna kan arbeta var och hur de vill. Med en enhetlig plattform kan medarbetarna mötas, chatta och samarbeta på ett och samma ställe.

Vi hjälper team att bygga upp sina drömföretag med Microsofts tjänster.

Identifiera era mål

Vi jobbar nära våra kunder för att förstå och identifiera era affärsmål som sin tur kan omvandlas till en handlingsbar plan.

Väck era idéer till liv

Med Microsoft 365 kan du styra din verksamhet på ett effektivt sätt genom att skapa och kontrollera information och affärsprocesser.

Bygg din framtid med Microsoft 365

Microsoft 365 är utformat för att du ska få mer gjort med hjälp av innovativa Office-appar, intelligenta molntjänster och säkerhet i världsklass.

IT företag västerås

En trygg IT-leverantör

Hur ser era behov ut?

Med programvaror som Word OnlineExcel Online och Sharepoint Online bygger du på ett enkelt sätt upp företagets dokumenthantering, både centralt och per användare, du sätter regler för access av information och skapar möjligheter för team och projekt att samarbeta och dela information.

Med Teams startar du videokonferenser direkt via Outlook Online och kan chatta med dina kollegor och kunder när dom är online. Och allt detta finns tillgängligt i både datorer, plattor och telefoner som standard.

Kontakta oss gärna för en demo så kommer vi till ert företag och berättar mer om de olika delarna av Microsoft 365 och hur ni skulle kunna använda dom i företaget.

Utveckla ert IT-landskap

Microsoft 365 innehåller ett stort antal tjänster som kan kopplas samman för att anpassas för olika scenarier och vi har under de senaste åren implementerat allt från avancerade affärssystem till införande av enklare e-posthantering i Outlook Online.

Vi har erfarenhet av migrationer från befintliga system och kan hjälpa dig att planera en övergång till Microsoft 365.

Microsoft365 Västerås

Tusen tack för era varma ord!

Våra kunder litar på vår
kunskap och det är vi stolta över!

"Fantastiskt företag att jobba tillsammans med. En trygg partner för våra behov"
Johan Eriksson
"En IT-leverantör som verkligen känns delaktig i vår organisation och utveckling"
Joel Nilsson
"Grymma IT snubbar som brinner för teknik. Vilket känns tryggt när man själv inte har alla hästar hemma inom teknik och IT."
Tina Johansson