Kom närmare Västerås bästa IT-partner

Några rader om oss

Peric & Hans

Vi är Acecom!

Acecom är ett IT-företag i centrala Västerås som består av ett sammansvetsat teknikgäng på 11 personer. Vi är det lilla lokala bolaget som alltid hittar flexibla lösningar.

För oss är teknik ett mänskligt hantverk, där digitala lösningar förenklar och förbättrar människors arbetsliv. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att ditt företag står väl rustad inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle och en smartare värld.

Våra kärnvärden!

"Genom att lyssna på våra kunders behov och se till att leverera vad de önskar har vi växt till det starka företag vi är idag. En komplett IT-Partner!"

5/5
"Fantastiskt företag med bra familjevibbar. Jag har samarbetat med Acecom sedan starten och har bara positiva ord att dela med mig."
Lars
4.5/5
"Enkla och smidiga att ha att göra med. Vi använder idag Acecom vid inköp av ny teknikutrustning och montering."
Carola
4.4/5
"Härliga gubbar som jag trivs att göra affärer med. Dem är tydliga och jag gillar när det finns en transparens och tydlighet i våra samtal."
Johanna
Hitta till oss!

Vårt kontor är beläget i centrala Västerås! Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler med öppen planlösning.

Varmt välkommen till Port-Anders Gata 9

B26 är ett helt nytt kontorskoncept där medarbetare, besökare och affärer får möjlighet att utvecklas under ett och samma tak.

Acecom - IT företag Västerås
IT bolag västerås
Vår vison

Vi hjälper våra kunder att utveckla och optimera deras IT-system och driftslösningar för att anpassa verksamheten för framtida förändringar.  

Vi brinner för det vi jobbar med och sätter en heder i att ha djup insikt om våra kunders verksamheter.

Enkelhet, tillgänglighet och öppenhet

Vårt bästa betyg är när våra kunder upplever att all teknik bara rullar på. För oss har det alltid varit självklart att underlätta och förenkla IT som för många kan upplevas som ett stressmoment i vardagen.

Välkommen till en IT-partner som har tillgång till de senaste programvarorna, vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder trygga lösningar i den absoluta tekniska frontlinjen.

IT företag västerås