...

Tack, LaserCut Sverige AB, för ert förtroende!

Vi är otroligt stolta och tacksamma över att få fortsätta vara er valda IT-leverantör. Genom åren har vi haft privilegiet att stå vid er sida och leverera pålitliga IT-lösningar som stödjer er verksamhet. Er strävan efter högsta kvalitet och precision är något som vi delar och som vi alltid strävar efter att uppfylla.

”Jag, Thomas, har haft förmånen att arbeta med flera IT-leverantörer genom åren. Från min tid på Monoflex Nordic till idag har jag sett branschen förändras och utvecklas. En leverantör som har stått stadigt genom åren är Acecom, tidigare känd som 1Line. Att fortsätta vårt partnerskap med dem var ett självklart val när det kom till att uppgradera vår IT.”

LaserCut Sverige AB arbetar med att försörja legokunder med laserskurna detaljer i plåt med högsta precision men även bockade detaljer. Läs gärna mer om vår fantastiska kund här https://www.lcab.nu Vi som driver företaget har våra rötter i tillverkningsindustrin och då främst inom biltillbehör. Vi drev tidigare företag som utvecklade, tillverkade och sålde dragkrokar till de allra flesta bilmärken och modeller.

Rulla till toppen