Tillsammans för Västerås. #lokalahjälpen

I år stöttar vi Lokala hjälpen och deras fina initiativ att stötta utsatta Västeråsare till jul. Det har varit ett underligt år för många, så istället för gåvor till kunder har vi valt att skänka ett bidrag till #lokalahjälpen med 20 st matkassar och 20st presentkort till barn.

Vi vill dock passa på och rikta ett speciellt tack till alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Ni är fantastiska! 

Lokala Hjälpen vill samla alla västeråsares stora engagemang för att bygga ett bättre Västerås genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo, att leva och att driva företag i. Läs mer här www.lokalahjalpen.se

Lyckligtvis finns det många bra företag i Västerås som är med och bidrar till och deras julinsamling 2020! Gör det gärna ni också!

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.