Systemutveckling Västerås

[Development ]

Varmt välkommen till DEV!

Vilka är vi?

Här hittar du spel-nördar, brädentusiaster, tech-människor, aktieinvesterare, affärsutvecklare, hundägare och kreatörer som utvecklar tillsammans! För det är när vi jobbar tillsammans som magiska saker sker!

Här är vi inte rädda för att tänka utanför boxen och komma på galna och kreativa idéer. En sak har vi alla gemensamt – vi drivs av att skapa digitala kundupplevelser och använda den teknik som finns tillgänglig på marknaden. 

Produktutveckling
Design och innovation går hand i hand. Vi bistår med att förvandla idéer och koncept till verklighet med "Design sprints" och andra verktyg samt, där det behövs, systemutveckling.
Systemutveckling
Systemutveckling utefter dina behov; konsulter, rekrytering, hela team eller enstaka spelare. På plats, distans, eller offshore (Sverige, Sri Lanka, Serbien). Kravställning, Teamledning, Produktägare, Projektledare...
Affärsutveckling
Vi agerar stöd till dig och verksamheten. Vi tar en naturlig position i gränsytan mellan affärsverksamhet och IT.

Digitaliseringen är en raket

Hänger ditt företag med? ​

Systemutveckling ligger oss varmt om hjärtat och vi utvecklar alltid med systemets hela livscykel i åtanke, hela vägen från planering till förvaltning. Vi ser till att dina system utvecklas i takt med att era affärsbehov förändras.

I en värld där teknikutvecklingen går allt snabbare öppnas det ständigt upp för nya möjligheter. För att fånga dessa krävs det att vi utvecklar nya sätt att arbeta och samverka – internt såväl som externt.

Detta är precis vad Acecom Development gör! Vi utvecklar ditt systemstöd och utvecklar ditt företag! Vi är med i hela processen, oavsett om det är som bollplank, idégenerator eller utvecklare.

Smarta integrationer till era system
Hur kan vi samarbeta för bästa möjliga framtid!

Systemutvecklingen är vår kärna, men det finns mycket mer än så. Vi ser till att dina stödsystem och processer utvecklas i takt med att affärsbehoven förändras.

Systemutveckling
Behöver du anlita en utvecklare?
Effektiva och användarvänliga system från back-end till front-end.

Det kan röra sig om ett helt eget affärssystem, bokningssystem eller helt enkelt bara integrationer mellan befintliga system. Vi tittar tillsammans på vad som är lämpligast för ditt företag och dina kunder.

Vi söker alltid nya vänner som kan koda, gärna er som ser nya möjligheter och vill utvecklas tillsammans!

Systemutvecklare västerås
Design thinking team
Vår kultur!

Vi eftersträvar en familjär kultur som fokuserar på teamet och utveckling av individen! Hos oss kör vi gärna ”meetups” där vi pratar om teknik, metoder och verktyg/glasögon som tillåter kreativa infallsvinklar. Exempelvis ”Event storming”, ”Event modeling”, ”Story telling”, ”Wardley Maps” och ”Design thinking”.

Acecom Development tar sig ann projekt i tillräcklig storlek för att kunna fokusera på ett projekt i taget.