App utveckling i Västerås, Mälardalen

[ Apputveckling ]

Ni har idén och behovet av en app. Vi förverkligar den!

För att skapa en app som används och fungerar har vi utvecklat processer för att ta en grundläggande idé till en fullt utvecklad produkt.

App utveckling västerås

Vi utvecklar mobilapplikationer till iOS & Android för både befintliga och nyproducerade lösningar. En app kan fungera som en enskild tjänst eller som en del av ett större sammanhang.

Varför ska du bygga en app?

Har du en produktidé som ofta kräver snabb access? Kanske ha du en tjänst som behöver notifiera användaren och ge information on-the-go? Då är det en app du ska bygga. Vi bygger hybrid-appar som fungerar både på iOS och Android direkt från start. På så sätt sparar du utvecklingskostnader och tid.

En flexibel process för ett lyckat resultat

Från Idé till färdig App.

Beroende på er affärsidé kan ni behöva hjälp med en rad olika saker för att uppnå era mål. Det team ni får hos oss kan innehålla kompetenser inom affärsutveckling, UX, front-end, back-end, apputveckling, webbutveckling och marknadsföring.

Vi tillhandahåller de flesta kompetenser man kan behöva för att ta idén till en fullfjädrad tjänst.

Detta ingår i en app-produktion
Har du en app idé? Koppla på Acecom Development 82%

Precis som med andra typer av systemutveckling krävs en genomtänkt grundidé för att skapa en lyckad mobilapplikation som verkligen ger nytta. Vi kan med hjälp av vår kompetens, inom både front-end och back-end, utveckla din mobila applikation precis som du vill ha den. Det betyder att du även kan få idé-input från oss gällande konceptutformningen.

Plattformsanpassad

Appen ska gå att ladda ner på de båda stora mobila plattformarna (iOS och Android) och fungera bra ihop med respektive operativsystems designspråk.

Väldesignad

Appen ska reagera omedelbart och korrekt på användarens input. Appens UI ska förklara sin egen funktion och vara användaranpassat, lätt att förstå och visuellt harmonisk.

Responsiv

Appen ska vara lättdriven för att minimera batteriförbrukning och undvika krascher och slöa interaktioner, även på äldre hårdvara. Appen ska fungera med den senaste operativsystemen.

Twindey

Kundcase

TrainManagerApp hjälper dig att hålla koll på din kompetens, du får en snabb överblick över din kravprofil, dina utbildningar och kan jämföra krav mot uppfyllnad.

Mer om TrainManager

TrainManager är ett ekosystem för utbildning där arbetsgivare, leverantörer och deltagare möts i syfte att underlätta kompetenshantering, planering, kursgenomförande, administration, kontroll och revision av kompetenskrav för verksamheter i behov av kompetensövervakning.

Vilka är Twindej?

Twindej är ett ägarlett teknikföretag med närmare hundra anställda och som grundades år 2008 i Västerås av tvillingbröderna Tobias & Markus Dejeby. Med kreativitet, flexibilitet och tyngdpunkt inom tekniken har företaget sedan dess levererat kompetens genom tekniska tjänster och utbildning. 

Vi är självförsörjande på utbildningar för den egna tjänsteverksamheten och utbildar marknaden i behov av lagstadgad säkerhet, kravställd kvalitet och systemteknik.