Din lokala IT-leverantör

[ Erbjudande ]

Brett erbjudande och hög IT-kompetens​

Brett erbjudande och hög IT-kompetens

Vi vill hjälpa våra kunder att ligga före konkurrenterna. Vi uppnår detta genom att konsekvent förbättra vårt erbjudande. Oavsett om det är heltäckande lösningar, hårdvara, mjukvara eller moderna IT – tjänster, har vi dig täckt!

Vi erbjuder ett omfattande utbud av tekniska tjänster. Vi kan ge support för både kompletta system och specifika IT-lösningar tack vare vår starka tekniska-kompetens.

Att vara 100% ägardrivet innebär många positiva saker för dig som kund.

Vi är framåtblickande och har alltid koll på den senaste tekniken!

Vårt erbjudande!

Vi är enkla, tillgängliga och öppna. Vi brinner för det vi jobbar med och sätter en heder i att ha djup insikt om er verksamhet. Ibland händer det att vi uppfattas som en del i en kunds verksamhet och då vet vi att vi har lyckats på riktigt.

Anders och Peric
Acecom utvecklar företag med ny teknik
Genom partnerskap växer vi tillsammans.

Att på djupet förstå din verksamhet handlar om partnerskap. Vi behöver få rätt nycklar som i sin tur leder till rätt idéer. Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.

Snabba, flexibla och väldigt ärliga.

Då vårt gäng har så pass djup kunskap inom flera områden kommer vi snabbt fram till lösningar. Lika snabbt går det då att ändra riktning då vi kommer fram till att det behövs. Något som vi aldrig gör är att lämna något åt slumpen. Våra uppdrag är 100% sker under 100% transparens vilket är en grund för att ett bra resultat.

Bred kompetens som täcker alla delar.

Vi vet att nyckeln till framgång är rätt verktyg och att ett väl genomtänkt IT-landskap förhindrar frustration och leder till ökad lönsamhet. Därför ser vi till att alltid vara i framkant gällande ny teknologi så att du kan lägga tid på din affär.