Vi har startat upp ett nytt bolag!

Möt Acecom Development - Vår nya satsning!

Möt Acecom Development som består av drivna tech-personer och kunniga programmerare som formar skräddarsydda IT-lösningar för framtiden. I jämförelse med moderbolaget så kommer Development främst erbjuda förstklassig systemutveckling, mjukvarudesign och digitalisering.

– Det ska bli otroligt kul att få vara med från början och se verksamheten och företagskulturen växa. Jag är otroligt taggad och nyfiken på den framtid som väntar, säger Jimi Friis, delägare på Acecom Development.

Vi vill dock passa på och rikta ett speciellt tack till alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Ni är fantastiska! 

Lokala Hjälpen vill samla alla västeråsares stora engagemang för att bygga ett bättre Västerås genom de fem Lokala målen: Alla är trygga, ingen ensamhet, ingen psykisk ohälsa, ingen hemlöshet och alla kan arbeta. Ett tryggare Västerås som är bättre att både att bo, att leva och att driva företag i. Läs mer här www.lokalahjalpen.se

Lyckligtvis finns det många bra företag i Västerås som är med och bidrar till och deras julinsamling 2020! Gör det gärna ni också!

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.