Vi växer så det knakar!

Möt Filip Rosenberg - Vårt senaste tillskott!

Acecom AB i Västerås växer så att det knakar! Möt Filip, vårt senaste tillskott på systemutvecklingsfronten. 

Filip joinar team DEV och brinner för att se kod förvandlas till verklighet! För några månader sedan startade Acecom upp sitt dotterbolag Development som arbetar med systemutveckling och skapa digitala kundupplevelser med Jimi Friis och Hans Kindhag i spetsen. 

– Vi vill leda den digitala kundupplevelsen framåt tillsammans med våra kunder, företag och organisationer som också står inför stora organisatoriska förändringar i processen att gå över till agila arbetssätt och programmering samt scriptning för att effektivisera och automatisera sitt IT-landskap, berättar Johan Lindholm.

Vem är du som person och vad har du för bakgrund? Jag heter Filip och är 21 år fyllda. Jag bor i Västerås och jag har under det senaste året studerat till Frontend utvecklare samtidigt som jag har jag haft min LIA (Lärande i arbete) hos Acecom.

Som person är jag driven och mitt intresse för teknik är nästan osläckbart, detta intresse har under tiden jag varit hos Acecom verkligen brunnit vidare. Här har jag fått lära mig mycket på kort tid. Mina tidigare kunskaper har utvecklats men jag har även fått många nya. På fritiden gillar jag sport, både att hålla på med och följa. Jag är mest intresserarad av fotboll, basket, Formula 1, golf och hockey.

Vad drivs du av och vad ger dig energi? Jag drivs av att ständigt bli utmanad i mitt arbete, för att utveckla min kunskap ytterligare och kunna bidra mer i projekten jag jobbar i. Att se kod bli till verklighet och se att kunder blir nöjda av det man skapat ger mig extra energi att fortsätta utvecklas. Vad är viktigt för dig i valet av arbetsgivare? Det som jag tycker är det absolut viktigaste när man väljer en arbetsgivare är trivsel. Att ha arbetskamrater som är öppna, välkomnade och förstående är viktigt för mig.

Varför valde du Acecom Development? Eftersom jag är ny i branschen kan jag inte allt som många arbetsgivare söker. Därför har jag trivts väldigt bra på Acecom. De har varit förstående och låtit mig jobba i den takt jag känner mig bekväm i och gett mig uppgifter som varit utvecklande men inte för svåra. Det första intrycket jag fick av Acecom var mycket bättre än på många andra företag jag besökt i branschen. Därför var Acecom ett enkelt val för mig.

Hur känns det att vara bolagets första trainee? Det känns roligt. Att de tycker jag varit tillräckligt duktig för att få chansen känns bra. Jag tror att det kommer vara en chans som man bör ta vara på för att kunna utvecklas så mycket som möjligt. Det finns saker man saknat i den utbildning som jag har gått som jag tror man kommer lära sig under utbildningen hos Acecom Development.

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.