Är du vår nya IT-tekniker?

Är du en IT tekniker som önskar ha en arbetsvardag som är flexibel och varierande? Är du driven och ansvarstagande och vill arbeta på ett stabilt företag med högt i tak och kunskapsdelande kollegor? Då skakar vi hand och ses på måndag morgon!

Vi på Acecom vill fortsätta att leverera guld-lösningar till våra kunder och vi behöver därför växla upp och förstärka teamet. Vi söker alltså en positiv IT-veteran som vill växa tillsammans med oss!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är social, besitter god service-känsla och har ett stort, brinnande teknik-intresse. Rollen som IT-tekniker har periodvis högt tempo vilket kräver att du är duktig på problemlösning, och villig att hugga in där behov uppstår.

Vilken kompetens har du i bagaget?
För att passa in i rollen ska du ha ett stort kunnande och erfarenhet inom flera områden, som till exempel serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara.

Begrepp som AD, SQL, Virtual Desktop är förstås kända för dig.
Plus i kanten om du checkar av punkter från listan nedan: 

  • Microsoft Azure
  • Microsoft 365 (Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams)

Kort och gott bör du ha en bred IT-kompetens men främst erfarenhet i att hantera stöd- och supportrelaterade frågor.

Lär känna oss lite bättre
Acecom är ett IT-företag i centrala Västerås som består av ett sammansvetsat teknikgäng på nio personer. Vi är det lilla lokala bolaget som alltid hittar flexibla lösningar. Genom att lyssna på våra kunders behov och se till att leverera vad de önskar har vi växt till det starka företag vi är idag. En komplett IT-Partner! Läs gärna mer om oss https://www.acecom.se/

Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga sammansvetsade teknikgäng, får du som anställd hos Acecom alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder nämligen alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom många olika områden. För oss är det alltid personligt. Vi tror på individens betydelse för helheten och allas förmåga att uträtta stordåd genom att få de bästa förutsättningarna.

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas du vill vara vårt nya ess i rockärmen! Kontakta oss via: jobb@acecom.se så bokar vi in en träff så snart som möjligt, inget krav på CV.

 

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.