​Julinsamlingen för 2021

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. #lokalahjälpen

I år har vi återigen valt att stötta Lokala hjälpen och deras underbara initiativ att stötta utsatta Västeråsare till jul 💙👏 Så istället för gåvor till kunder har vi valt att skänka ett bidrag till #lokalahjälpen  

Vi vill dock passa på och rikta ett särskilt tack till alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Ni är fantastiska! 

Med Lokala Hjälpen kan du vara med och bygga ett bättre Västerås. Ett bättre Västerås för utsatta människor i din omgivning, för din egen eller ditt företags skull. Ett Västerås som känns tryggare för din familj. Lokala Hjälpen gör det lättare för dig att hjälpa. Lättare att hjälpa de som hjälper. Läs mer här https://www.lokalahjalpen.se/ 

 

Lyckligtvis finns det många bra företag i Västerås som är med och bidrar till och deras julinsamling 2021! Gör det gärna ni också! 💪💙

 

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.