Möt vår LIA-praktikant - Samuel Brinkebäck

Acecom växer så det knakar! Möt Samuel, vår nya LIA praktikant som joinar team Development som ser allting som system; olika delsystem gör ett större system. Människor liksom digitala system, manuella processer och regelverk är delsystem i organisationens övergripande system.

 – Det bästa med teknik är att det underlättar livet något otroligt. Det har aldrig varit enklare att få tag på information, kontakta sina nära och kära eller vem som helst plus så är det är riktigt roligt att arbeta med IT, berättar Samuel.

 
Samuel

Lärande i arbete (LIA) är en kurs i utbildningsplanen som innebär att du praktiserar på en arbetsplats. Syftet med kursen är att du som studerar ska få möjlighet att utveckla dina kunskaper och kompetenser i en verklig miljö, knyta kontakter med personer i branschen och prova på yrkesrollen.

Berätta lite om dig själv!
Mitt namn är Samuel och jag är 23 år gammal och bor i Västerås. Just nu går jag en utbildning på yrkeshögskolan där jag får lära mig hur man utvecklar webbappar med hjälp av .NET och jag har nyligen börjat min LIA-praktik hos Acecom Development. Tidigare har jag gått en utbildning inom frontend på samma skola som jag går på nu. Jag är en glad kille som brinner för tekniken och vill alltid utveckla mina kunskaper inom programmering. På fritiden gillar jag att styrketräna, umgås med vänner och bara ta det lugnt. Mitt mål med programmering är att kunna frontend, backend och skriva bra kod.

Vad drivs du av och vad ger dig energi? Jag drivs av att alltid få lära mig nya saker inom branschen. När man programmerar så dyker det alltid upp nya utmaningar och saker som man aldrig har stött på tidigare, vilket fick mig att bli intresserad utav programmering från första början. Jag drivs även av att se människor använda det som man själv eller har varit med och utvecklat.

Varför valde du att göra din LIA praktik på Acecom Development? Jag såg att Acecom inte var rädda att ta in folk som är nya junior-utvecklare till dem så då skickade jag in min ansökan direkt. Även vi som är nya utvecklare måste också komma in i branschen på något sätt och att Acecom välkomnar färska utvecklare tycker jag är riktigt roligt och bra.

Vad vill du utveckla under din tid hos oss?
Angular och backend med .NET skulle vara roligt att kunna bemästra. Det känns som att det är en perfekt kombination utav frontend och backend men jag är öppen för allt. Alltid roligt att fördjupa sig in i olika frameworks och bibliotek.

Har du någon dold talang? Nej tyvärr det har jag inte. Inte vad jag kommer på. 

 

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.