Möt våra nya Ess, Christian och Daniel!

Vi är stolta över att få presentera Daniel och Christian, två nya Ess som precis påbörjat sin resa på Acecom. ”Vi är supertaggade och det känns otroligt roligt att vi växer snyggt och prydligt med nya kompetenta medarbetare!” Berättar Johan, VD på Acecom.

Daniel och christian

Både Christian och Daniel hoppar in i rollerna som IT-specialister för att täcka upp för alla nya kunder och spännande samarbeten vi sparkat i gång det senaste året. Både Daniel och Christian har IT-bakgrund och kommer från Iver där de båda arbetade med secondline support och drift av IT-miljöer i diverse storlekar.

Varmt välkomna till vårt tajta tech-gäng, vad roligt att ha er här hos oss på Acecom! Kan ni berätta några rader om er själva?

Daniel: Jag är 24 år gammal och bor i Surahammar tillsammans med mina två katter.

Christian: Jag är tvåbarnspappa från Västerås på 33 år med ett intresse för IT och problemlösning som jag jobbat med i snart 11 år.

 Vad gjorde dig nyfiken på Acecom och intresserad av att jobba hos oss?

Daniel: Kollade runt efter nytt jobb och hamnade inne på Acecoms hemsida och läste om den nära kundkontakten, på-platsen-arbete och att det verkade som ett trevligt, lite mindre företag som höll på med precis de saker jag var intresserad av.

Christian: Jag ville utmana och utveckla mig i ett mindre företag och jobba med mycket mer personlig kontakt och support. Tyckte Acecom hade exakt det och det kändes väldigt spännande och bra.

Vad drivs du av i ditt arbete och vad ger dig energi? 

Daniel: Jag drivs av att få hjälpa kunder och att få prata strunt med mina kollegor.

ChristianJag drivs av att ständigt lära mig nya saker och utmana mig med nya utmaningar och hjälpa till med det man själv brinner för. Att få felsöka och framför allt lösa problem som kan dyka upp är något som driver mig.

Åh, så spännande! Men utanför jobbet då, vad gör du när du inte driver processer och IT-utvecklingsfrågor?

Daniel: Blir en del filmer, serier, musik och datorspel hemma. Men är även ute lite då och då och fotar tillsammans med vänner.

Christian: Utanför jobbet spelar jag gärna golf eller befinner mig ute i naturen tillsammans med familjen och en trevlig matsäck.

Har du någon dold talang?

Daniel: Jag har en tendens att alltid misslyckas med att göra köttfärssås.
Christian: Brinnande intresse för matlagning som jag tror väckt en dold talang hos mig.

Vad ser du mest fram emot under 2022?

Daniel: Jag ser fram emot att få utvecklas, lära mig mer och få träffa många nya trevliga människor ute på plats hos kunder.

Christian: Få utveckla mig själv på många olika plan och vara med på Acecoms resa framåt.

Tack för snacket Daniel och Christian och varmt välkomna till Acecom!

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.