DGIT och Acecom går samman!

Västeråsföretagen Dokumentgruppen IT och Acecom AB går samman till en helt ny koncern. ”Vi har samarbetat ihop tidigare och fungerar väl ihop”, säger Andreas Beijer, vd.

Acecom är Västeråsföretaget som sedan 1999 arbetat med att hjälpa lokala företag med heltäckande IT-lösningar, nu går vi samman med DGIT som är specialister på dokumenthantering, printlösningar och digitala skärmar. Under åren har de växt med ytterligare affärsområden inom konferensutrustning, telefoni, körjournaler samt mjukvaror för till exempel fakturaskanning.

DGIT har varit verksamma i Västerås sedan 2008. Vi är ett bolag som har grunden i printerlösningar av alla storlekar till våra kunder inom såväl kontor som grafisk bransch. Under åren har vi sedan växt med ytterligare affärsområden inom konferensutrustning, skärmar för information, telefoni, körjournaler samt mjukvaror för till exempel fakturaskanning. I och med samgåendet med Acecom så kommer vi även att kunna tillgodose våra kunders behov av att vara en vass IT-leverantör.


Vad innebär detta – Bara positiva följder!

 

”Vi ser att vi har allt att vinna på att slå ihop våra två bolag till en enorm kompetens som nu samlas under ett gemensamt tak. På det här sättet kan vi nå fler kunder och skapa ännu bättre, snabbare och smidigare kundupplevelser såväl som tekniska lösningar runt om i hela Mälardalen”, säger Johan Lindholm.

Efter sammanslagningen blir vi en större styrka på totalt 22 medarbetare, vilket innebär starkare muskler. Detta kommer leda till att du som kund får bättre service.

”Nu blir vi en totalleverantör till alla våra kunder. Vi kan leverera och ansvara för kundens print, vi kan erbjuda mjukvara för bland annat fakturascanning, telefoni och körjournaler – och nu även system- och webutveckling samt tjänster inom IT-säkerhet, drift och support”, berättar Andreas Beijer.

Brett erbjudande och hög IT-kompetens!

Genom ett långsiktigt partnerskap kan vi sätta långsiktiga mål vilket, enligt vår erfarenhet, leder till bäst resultat.